Bericht vanuit bestuur

4 december 2020
Wegens het coronavirus zijn we helaas gebonden aan beperkte trainingsmogelijkheden voor de senioren en een uitgestelde competitie. De Nevobo heeft verschillende scenario’s voor het vervolg ervan uitgedacht, maar het is voor ons allemaal een kwestie van geduldig wachten op signalen over verzachting van de maatregelen.
Eerder hebben we al besloten het 4e kwartaal van seizoen 2019/2020 niet te incasseren, dat grotendeels werd gecompenseerd door niet te betalen zaalhuur. Vanwege corona zal er geen jaarvergadering worden belegd. Wel zal het financiƫle resultaat worden vastgelegd door bestuur en kascontrole. Hier zal daarna over gecommuniceerd worden. We hebben deze week ook besloten om de contributie voor het 2e kwartaal van seizoen 2020/2021 (okt-dec 2020) niet te incasseren. Dit zal financiƫle gevolgen hebben, aangezien er nu wel wordt getraind in de zaal. De wedstrijden liggen echter stil en de vereniging kan het dragen. Wanneer het zal zijn, weten we nog niet, maar sowieso tot ziens in de zaal!
Het bestuur van MOVE Volleybal