Sponsoren

MOVE is een ambitieuze vereniging met een interessante doelgroep voor sponsoren. De leden van MOVE zijn over het algemeen jong, 70% vrouw en 30% man en woonachtig in Edam-Volendam. Daarnaast zijn de tribunes twee-wekelijks goedgevuld bij de thuiswedstrijden op dinsdagavond en zaterdagmiddag. Verder is MOVE niet alleen in het zaalseizoen actief, maar hebben we sinds een aantal jaar ook een beachaccommodatie. In de zomer worden regelmatig toernooien, trainingen, clinics, barbecues en andere activiteiten in het zand georganiseerd.

Wat heeft MOVE u, als sponsor, te bieden?
Als sponsor betaalt u de vereniging in geld (of in sommige gevallen in goederen). Hiervoor wilt u natuurlijk wat terug zien en dat regelen wij voor u. Wij hebben op dit moment de volgende sponsormogelijkheden:

Teamsponsoring
U kunt besluiten om een team te sponsoren. Een team heeft verschillende spullen nodig die allemaal gesponsord kunnen worden:

  1. Wedstrijdshirts
  2. Trainingspakken
  3. Speelballen incl ballentas
  4. Sporttassen voor de spelers

U hoeft niet alles (tegelijk) te sponsoren, de keuze is aan u. Wanneer u voor één van de teamsponsor mogelijkheden kiest dan draagt het gesponsorde team uw logo op bijvoorbeeld de wedstrijdshirts. Daarnaast wordt uw bedrijf genoemd (incl logo) bij berichten over het gesponsorde team op de website en in het MOVE Magazine.
Waarom is een sponsor zo belangrijk voor MOVE?
Zonder sponsoren kunnen wij onze doelstellingen niet verwezenlijken. Om goede en uitdagende trainingen te verzorgen moeten wij investeren in:

  1. Een veilige speelomgeving (goede netten en palen).
  2. Ballen van goede kwaliteit.
  3. Kennis van trainers.
  4. De contributie niet te hoog laten oplopen (het moet aantrekkelijk blijven voor leden om te volleyballen).
  5. Goede hulpmiddelen voor bij de trainingen (blokbord, medicine ballen etc.).

Daarnaast wil MOVE professionaliteit uitstralen door de hele vereniging uit te rusten met mooi ogende wedstrijdshirts en trainingspakken in de stijl van MOVE. Met u kunnen wij mooie resultaten bereiken.

Sponsorcommissie: Erik@move-volleybal.nl